Welkom !

Vakantiewoning Damse Male Leie

De Kerkstraat behoort tot het historisch hart van de stad waar de oudste en meest beeldbepalende gebouwen die de bloeitijd van het middeleeuwse Damme weerspiegelen, zich bevinden. Het vaartje “Maleleie” loopt nog steeds onder het voetpad heen maar was vroeger een uniek stukje van het landschap.

De vakantiewoning ligt op wandelafstand van het pittoreske Damme, de ligging en haar omgeving bieden de perfecte uitvalbasis voor een ontspannende vakantie. Onze vakantiewoning werd met veel zorg gerenoveerd en omgevormd tot een pareltje met alle nodige faciliteiten.

Zowel voor het ontdekken van de mooie natuur, de historiekzee en strand is dit de ideale locatie om uw verblijf bij ons te boeken. Geniet U liever van de gastronomie of shoppen in de stad? Ook dat kan van op een steenworp van de vakantiewoning.

Lees meer…